Të jesh Besnik ndaj Perëndisë - Nga Thomas WatsonTë jesh më i shenjti në kohët më të liga, është një indikim i së vërtetës së hirit. Të rrëfesh besimin kur kohërat e favorizojnë, nuk është ndonjë gjë e madhe... Të ecësh në udhët e Perëndisë kur ato shahen dhe përfliten, të duash të vërtetën e persekutuar – kjo dëshmon një parim jetësor të mirësisë. Peshqit e ngordhur notojnë bashkë me rrymën – peshqit e gjallë notojnë kundër saj. Të notosh kundër rrymës së zakonshme të së keqes, tregon hir që je i gjallë.

~ Tomas Uatson (Thomas Watson)The Great Gain of Godliness [Përfitimi i Madh i Perëndishmërisë] 
(Edinburgh, Scotland; The Banner of Truth Trust; 2006) 
Introduction [Hyrje]. eBook. http://www.monergismbooks.com

Shpërndaje në Rrjetet Sociale

Artikuj të Ngjashëm

Tjetra
« Prev Post
E mëparshmja
Postimi Tjetër »
SHËNIM:
Të Gjitha të Drejtat të Rezervuara. Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta shpërndani këtë material me kusht që të mos ndryshoni fjalët dhe gjithashtu të citoni burimin, nga është marrë materiali.