Shpjegimi me i qarte, me i plote dhe me biblik per vullnetin e lire

A ka njeriu Vullnet te lire? A eshte bibilik ky mesim? Cfare thote Bibla?

Shpërndaje në Rrjetet Sociale

Artikuj të Ngjashëm

Tjetra
« Prev Post
E mëparshmja
Postimi Tjetër »
SHËNIM:
Të Gjitha të Drejtat të Rezervuara. Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta shpërndani këtë material me kusht që të mos ndryshoni fjalët dhe gjithashtu të citoni burimin, nga është marrë materiali.