Shpjegimi me i qarte dhe me i plote per vargun e keqkuptuar Gjoni 3:16

A i referohet Gjoni 3:16 cdo njeriu ne bote? A e hedh poshte ky varg Kalvinizmin?

Shpërndaje në Rrjetet Sociale

Artikuj të Ngjashëm

Tjetra
« Prev Post
E mëparshmja
Postimi Tjetër »
SHËNIM: Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta riprodhoni apo shpërndani këtë material në çdo formë të mundshme me kusht që të mos ndryshoni fjalët në asnjë mënyrë dhe gjithashtu të citoni burimin, pra, të përmëndni nga është marrë materiali duke e shoqëruar me adresën e kësaj faqeje.