Shpjegimi me i qarte, me i sakte dhe me biblik per Paracaktimin. - nga John Macarthur

Nje shpjegim fantastik te shpetimit te njeriut sipas Bibles.

Shpërndaje në Rrjetet Sociale

Artikuj të Ngjashëm

Tjetra
« Prev Post
E mëparshmja
Postimi Tjetër »
SHËNIM:
Të Gjitha të Drejtat të Rezervuara. Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta shpërndani këtë material me kusht që të mos ndryshoni fjalët dhe gjithashtu të citoni burimin, nga është marrë materiali.