Më të Fundit

8/recent/ticker-posts
"Askush nuk mund të vijë tek unë, po qe se Ati që më ka dërguar nuk e tërheq" (Gjo. 6:44) “Nuk më keni zgjedhur ju mua, por unë ju kam zgjedhur juve” (Gjo.15:16) "...Zoti ia hapi zemrën..." (Vep. 16:14) "Perëndia ju dha jetë ju, që kishit vdekur në mëkate..." (Kol. 2:13) "Perëndia...u dha pendesën për t'u dhënë jetën" (Vep 11:18) "...besimit...është dhurata e Perëndisë, jo nga vepra, që të mos mburret askush.” (Efes. 2:8) “...Sepse Perëndia është ai që vepron në ju vullnetin dhe veprimtarinë, sipas pëlqimit të tij.” (Fil. 2:13) "jo nga vepra, që të mos mburret askush.”(Efes. 2:8)

10 Padite ndaj Kishes Moderne

Keto jane 10 padite, 10 gjerat qe duhet te ndryshojne ne kishen moderne nga Paul Washer.


Hyrja per 10 Padite ndaj Kishes Moderne - Nevoja per Reformim1. Mohimi Praktik i Mjaftueshmerise se Bibles2. Mosnjohja e Perendise3. Deshtimi per te Adresuar Gjendjen e Vertete te Njeriut4. Mosnjohja e Ungjillit te Jezu Krishtit5. Mosnjohja e Mesimit te Bibles per Riperteritjen6. Ftesa Jo Biblike e Ungjillit7. Mosnjohja e Natyres se Kishes8. Mungesa e Disiplines se Dashur ne Kishe9. Nje Heshtje per Ndarjen10. Psikologjia ka Zevendesuar Biblen ne lidhje me FamiljenMbyllja per 10 Padite ndaj Kishes Moderne - Keshillat e Fundit Post a Comment

0 Comments