A duhet te gjykojme, te permendim emra dhe "te prekim te vajosurin"? - Nga Justin Peters

Cfare thote Bibla per Gjykimin? A duhet te permendim emrat e mesuesve te rreme? Cfare do te thote "mos prek te vajosurin e Zotit"?


Shpërndaje në Rrjetet Sociale

Artikuj të Ngjashëm

Tjetra
« Prev Post
E mëparshmja
Postimi Tjetër »
SHËNIM:
Të Gjitha të Drejtat të Rezervuara. Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta shpërndani këtë material me kusht që të mos ndryshoni fjalët dhe gjithashtu të citoni burimin, nga është marrë materiali.