MOS E LER ZEMREN TE TE MASHTROJE!

MOS E LER ZEMREN TE TE MASHTROJE!

(Paqja e vertete prej Perendise dhe paqja e rreme)

Marre nga libri "Cfare duhet te dije cdo i krishtere" i shkruar nga puritani John Owen.
Shpërndaje në Rrjetet Sociale

Artikuj të Ngjashëm

Tjetra
« Prev Post
E mëparshmja
Postimi Tjetër »
SHËNIM:
Të Gjitha të Drejtat të Rezervuara. Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta shpërndani këtë material me kusht që të mos ndryshoni fjalët dhe gjithashtu të citoni burimin, nga është marrë materiali.