Më të Fundit

8/recent/ticker-posts
"Askush nuk mund të vijë tek unë, po qe se Ati që më ka dërguar nuk e tërheq" (Gjo. 6:44) “Nuk më keni zgjedhur ju mua, por unë ju kam zgjedhur juve” (Gjo.15:16) "...Zoti ia hapi zemrën..." (Vep. 16:14) "Perëndia ju dha jetë ju, që kishit vdekur në mëkate..." (Kol. 2:13) "Perëndia...u dha pendesën për t'u dhënë jetën" (Vep 11:18) "...besimit...është dhurata e Perëndisë, jo nga vepra, që të mos mburret askush.” (Efes. 2:8) “...Sepse Perëndia është ai që vepron në ju vullnetin dhe veprimtarinë, sipas pëlqimit të tij.” (Fil. 2:13) "jo nga vepra, që të mos mburret askush.”(Efes. 2:8)

Politikat e Privatesise

Politikat e Privatesise

Kjo faqe eshte krijuar me ane te platformes qe ofron Google. Kjo platforme perdor disa mjete analitike per te percaktuar se nga cili shtet jane vizitoret, nga cfare pajisjesh po aksesohet faqja dhe cilat faqe apo postime jane me te klikuara.

Gjithashtu, adresat e emailit qe vizitoret vendosin per te marre newsletter nga faqja perdoren per te derguar njoftime per postimet e reja ne faqe dhe per ndonje njoftim tjeter te rendesishem ne lidhje me te.

Nese keni pyetje apo paqartesi ju lutem kontaktoni nepermjet formularit te kontaktit qe ndodhet ne faqe.

Per me teper referohuni Politikave te Privatesise se Google.

Faleminderit.

Post a Comment

0 Comments